De 3 bedste råd i videoproduktion

Skab mersalg og brand værdi for DIN virksomhed ved hjælp af online visuelt content
Her får du de 3 bedste råd i videoproduktion som du kan bruge effektivt i din virksomhed.

Læs om de bedste råd i videoproduktion 2020

De 3 bedste råd i videoproduktion

  Inledning:

  Kender du det, når man sidder på Facebook Watch og bliver fanget af den ene video efter den anden, eller når du kører igennem dit feed og møder ny kreative og spændende videoannoncer. Det gør jeg i hvert fald, og jeg var helt vildt ærgerlig over at mine egne videoer til min virksomhed eller mine private sociale medier ikke fik nok opmærksomhed. Jeg gik i tænkeboksen, og undersøgte mig frem til nogle tiltag som har hjulpet mig med at opnå de store resultater jeg har i dag. 

  Herunder kan du få 3 gode råd til dig, som har siddet i samme situation, og nu er klar til rykke op på level 100 i videoproduktion på de sociale medier som vil skabe de bedste resultater for DIN virksomhed.

  1. Personlighed

  Personlighed er en af de vigtigste indikator i god videoproduktion på de sociale medier. I kender helt sikkert det med at se en influencer reklame, som ligner et oplæst manuskript fra et firma. 

  Der er ikke noget mere kedeligt og ensformigt som dette. Derimod hvis man finder en personlig og dedikeret videoannonce, hvor man kan mærke personens følelser og engagement, skaber det en større værdi. Jeg er personligt mere villig til at se videoen færdig.


  Jeg har selv brugt personlighed i flere af mine projekter som eksempelvis:
  hanneutoft.dk
  Eksempelvis den her video som jeg lavede til “bureaubureau.dk” 

  2. Kreativitet

  Kreativitet kan vises på mange forskellige måder, men det vigtigste er at skille sig ud for at skabe opmærksomhed. Du skal gøre noget, som andre ikke har gjort, eller skal du gøre noget andre gør, men så udvide det med dit eget twist. 

  Vær kreativ, og lad brainstormen blæse alle ideer ud, så du har mange muligheder åbne. For mig selv bruger jeg ofte en metode, hvor jeg tænker en ide først, og derefter vender jeg den på hovedet.

  3. Storytelling

  Storytelling er en smart metode, at skabe noget struktur og fange brugeren. Alle folk kan lide en god fortælling, hvor man bliver underholdt og ført gennem videoen som et slags eventyr. 

  Du kan fortælle den samme historie på flere tusinde måder, så vær ikke bange for det er blevet fortalt før, da din fortælling kan være helt unik.

  Ved at salgsdirektøren starter med at være værten skaber det både en god fortælling og gør det personligt, som er med til at skabe stor interesse hos den nuværende eller nye kunde.

  Salgspsykologi hænger lidt sammen med det kreative, at man skal skille sig ud, og fortælle historien på en levende måde. Jeg prøver altid at gøre mine reklamefilm / salgsvideoer så levende og personlige som overhovedet muligt. Her kan jeg godt lide at have en vært som fortaler fra en virksomhed. Dette skaber både en stor troværdighed og et kendskab til virksomheden.
  Eksempelvis brugt jeg storytelling i dette projektet for 
  Sander Gruppen A/S - Mersalg.dk” 
  Ekspert i salgspsykologi 
  og adfærdsdesign
  Buster M. Larsen
  Ejer & produktionsleder
  buster@badutfilm.com+45 42 40 95 59

  Kan jeg hjælpe dig?

  Da du allerede har vist interesse for mit blogindslag, vil jeg give dig 10% på din første ordre, så du kan få en salgsvideo / video til virksomhed, arrangement eller som privat
  Intet er umuligt, så lad os tag en kort snak. 

  Læs mere om mine løsninger her: badutfilm.com
  Få 10% rabat!
  .

  BADUTFILM BLOGs

  Skab mersalg og brand værdi for DIN virksomhed ved hjælp af online visuelt content. Gratis tricks og guides til hvordan DU fremstår mere professionelt online.
  Et samarbejde imellem BADUTFILM og Salgspiloterne.dk
  Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram